tiistai 19. tammikuuta 2016

Kantrimusiikkia vahvalla ylistys musiikki vivahteella.

 Aloha kaikille innokkaille blogin seuraajille! Heti alkuun haluan kiittää teitä, jotka olette vierailleet sivulla lukemassa arvioita. Kaikenlainen liikehdintä sivustolla rohkaisee myös minua jatkamaan tätä työtä tietäen, että on ihmisiä jotka arvostavat musiikkia taiteena ja Jumalan antamana lahjana. Haluan rohkaista teitä jakamaan tätä sivua eteenpäin kaikille musiikin harrastajille ja niille joita kiinnostaa löytää enemmän uusia gospel bändejä ylityylirajojen. Kiitos vielä kerran, olette arvokkaita!

Tällä kertaa minun arviossani oli taas jälleen jotain uudenlaista musiikkia, mikä tällä kertaa on kantri/western musiikki. Kyseessä on siis sellainen kantrirock yhtye, kuin Rhett Walker Band ja heidän tuorein julkaisu vuodelta 2014 nimeltään Heres To The Ones. Itselle Rhett Walkerin tuotanto on ollut tuttua lähes tulkoon herran ensimmäisestä julkaisusta lähtien. Heres To The Ones on siis Rhett Walker Bandin toinen julkaisu jatkoksi ensimmäiselle Come To The River: nimiselle debyytille. Pidin ensimmäistä levyä  hyvänä aloituksena ja ajattelin ehkä, että taso voisi nousta vielä korkeammalle seuraavalla levyllä. Odotukseni saattoivat olla siis hiukan korkeat tätä uudempaa tuotosta kohtaan. Odotin kuulevani vielä enemmän vahvoja blues ja hard rock riffittelyjä, mitä oli kuultavissa debyytissä. 
Jokatapauksessa ensimmäisen avausraidan Clone:n aikana ajattelin odotusteni täyttyneeni huippuunsa sillä biisin alkunostatus, introriffi, kertosäe sekä soolo puhuivat jo paljon odotusteni puolesta. Toisessa sekä kolmannessa biisissä tahti vaihtui jo paljon rauhallisemmaksi ja aloin ehkä hiukan pettyä, että en kuulisikaan entistä enempää Clone:n kaltaista rallia. Heres To The Ones sekä Love Like Jesus eli toisen ja kolmannen kappaleen jälkeen aloin kuunnella loppuja biisejä toisella korvalla, että saisin enemmän irti tästä, enkä antaisi pettymyksen niin paljoa vaikuttaa kokonaisuuteen. Seuraavat kaksi kappaletta Adam's Son ja Dead Man nostivat hiukan rimaa temmokkuudella ja blues rock asenteella, mitä olin jo ehtinyt hapuilla. Levyn loput kappaleet The Mystery, The Other Side, Amazed, Better Part Of Me, Someone Else's Song ja Broken Man jatkavat aika lailla samanhenkistä kantri pop-rock linjaa, mikä ei välttämättä kumminkaan ole huono juttu. Itselle parhaiten upposivat levyn rauhallisimmista biiseistä edellä mainitut The Mystery, The Other Side sekä Broken Man. Vaikka en saanutkaan kokomittaista blues/hard-rock pakettia tältä levyltä on se omalla tavallaan kumminkin onnistunut kantri/pop-rock kokonaisuus, mikä sopii varsin hyvin automatkoille, koti iltoihin sekä taustamusiikiksi illanistujaisiin. Jos kantri, hard-rock, pop-rock tai blues on lähellä sydäntäsi niin tulet varmasti tykkäämään tästä. Esimerkki artisteja: Black Stone Cherry(kevyemmät biisit), Lynyrd Skynyrd, Bob dylan, Neil Young, Rend Collective. 

Arvosana 3/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti